50-річна Христина Орбакайте з’явилася на публіці з немовлям на руках: як виглядає маленький онук Алли Пугачової

Співачка Христина Орбакайте чуттєво привітала свого другого сина з днем народження, показавши архівне фото. Щоб побачити цей кадр - читайте далі.

Крістіна Орбакайте зворушливо привітала свого другого сина від чеченського бізнесмена Руслана Байсарова. Вона виклала низку фото Дені та супроводила кадри своєю піснею “Тільки ти”. Найбільше публіці сподобався кадр, на якому співачка тримає сина ще немовлям.

Христина Орбакайте з сином Дені
Христина Орбакайте з сином Дені

“Щастя моє! Тобі сьогодні 24! Хай усе здійсниться!” – Написала зіркова матуся.

Окрім того, співачка показала знімки як із новонародженим, так і вже дорослим сином.

“Ти небо моє, ти море моє. Ти лагідне світло зірки – все ти”, – співає при цьому зірка.

Зазначимо, що у пості Орбакайте відключила коментарі, тож шанувальники не змогли приєднатися до привітань. Останнім часом це розповсюджена тенденція серед російських зірок, адже під їхніми публікаціями чисельні підписники просять прокоментувати ситуацію в Україні, проте більшість з селебріті продовжують відмовчуватися.

Зазначимо, що Орбакайте також мовчить щодо вторгнення росії на територію України, незважаючи навіть на те, що її мама, легендарна співачка Алла Пугачова, не підтримала дії влади рф та виїхала за межі країни разом із чоловіком Максимом Галкіним і двома дітьми.

Христина Орбакайте з Аллою Пугачовою
Христина Орбакайте з Аллою Пугачовою

Що відомо про особисте життя Орбакайте?

50-річна артистка виховує трьох дітей від різних чоловіків. Її старшому сину Нікіті Преснякову, якого вона подарувала співаку Володимиру Преснякову, 21 травня виповниться 31 рік; зараз він також намагається будувати кар’єру на сцені.

Середній син Дені народжений від чеченського бізнесмена Руслана Байсарова, з ким Орбакайте перебувала у цивільному шлюбі. Молодшу доньку Клавдію Крістіна народила у 2012 році від американського бізнесмена Михайла Земцова, з яким проживає й зараз.

Христина Орбакайте з чоловіком та донькою

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.