Катерина Кухар вразила віковими змінами у зовнішності: за останні два місяці прима-балерина стала невпізнаваною

Знаменита українська балерина, Прима вітчизняного балету Катерина кухар вразила шанувальників кардинальними змінами у зовнішності, які з'явилися продовж цих 2 місяців.

Для відомої української танцівниці, зірки вітчизняного балету Катерини Кухар ці два місяці були аніскільки не легшими, ніж для її колег. Тим не менш, прима виходила на зв’язок набагато рідше, ніж інші знаменитості.

Нещодавно вона мала можливість поділитися своєю творчістю та історією з європейськими країнами. Однак, навіть на сцені балерина не могла стримувати своїх сліз. Неозброєним оком помітно, що останні події сильно відобразилися на її моральному стані.

Катерина Кухар вразила віковими змінами у зовнішності

Так, нещодавно знаменитість дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зі сльозами на очах розповідала про те, як намагалася забрати своїх дітей та возз’єднатися з ними. Це був неймовірно складний період для неї, адже діти для Катерини — понад усе.

Однак, глядачів вразила настільки історія зірки, адже подібні розповіді вони чують ледь не щодня, скільки зміни у зовнішності артистки.

Катерина Кухар вразила віковими змінами у зовнішності. Скріншот коментарів під публікацією Зіркового шляху

Імовірніше за все, таке враження склалося через те, що під час інтерв’ю прима-балерина знаходилася у стані сильного стресу. Кухар постійно плакала, і не могла прийти до тями. Спогади відображалися на її обличчі сильним болем.

Залишається сподіватися, що артистка все ж таки зможе взяти себе до рук і відпустити той жах, що відбувався з її сім’єю наприкінці цієї зими, адже її діти та чоловік цілі і неушкоджені.

Схожі статті