Віра Брежнєва показала, як святкували день народження Костянтина Меладзе: торт із фігурою продюсера і єдиний гість

Віра Брежнєва показала, як вона відсвяткувала день народження свого чоловіка - продюсера Костянтина Меладзе. Щоб побачити незвичний торт композитора - читайте далі.

Продюсер Костянтин Меладзе відсвяткував 11 травня свій 59 день народження. Сам композитор не дуже активно веде соціальні мережі, однак його дружина, співачка Віра Брежнєва, поділилася яскравими моментами зі свята.

Фото: Інстаграм Віри Брежнєвої
Фото: Інстаграм Віри Брежнєвої

Виконавиця зізналася, що цього року вони з чоловіком вирішили не влаштовувати грандіозного свята, тож просто провели час разом та насолодилися компанією одне одного:

“Цього року ми не святкували день народження чоловіка, а просто провели цей день разом. І він був дуже теплим”, – написала Віра.

Тим не менш Костянтин Меладзе таки отримав святковий торт. Брежнєва презентувала коханому чоловіку незвичний десерт, головною родзинкою якого стала солодка фігурка самого композитора за фортепіано на верхівці. Окрім того, артистка натякнула, що пара святкувала день народження Костянина в Італії, адже на торті красувався надпис “З днем народження” саме італійською.

Торт для Костянтина Меладзе
Торт для Костянтина Меладзе

Окрім того, Віра вперше від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України поділилася своєю фотографією. Артистка зробила селфі в сонцезахисних окулярах – екс-віагрянка ледь-ледь посміхнулася:

“А ще була перша за 77 днів фотографія”, – написала Брежнєва.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Нагадаємо, що Брежнєва активно підтримує Україну та регулярно публікує важливу інформацію, що стосується вторгнення росії. Артистка також займається волонтерством та збирає гуманітарну допомогу, яку передає українцям. Відомо, що Віра виїхала з рф та поки що не планує туди повертатися, хоча останні роки саме там вона жила та працювала. Однак влітку 2021 року вона придбала квартиру разом із Костянтином Меладзе у Києві.

Схожі статті