Який вигляд має перший чоловік Каті Осадчої: під вінець з шоуменом Горбуновим пішла лише після депутата

Ведуча програми "Світське життя" Катя Осадча одружена з телеведучим Юрієм Горбуновим, але цей шлюб для неї не перший. Дізнайтеся, за кого зірка вийшла заміж вперше і від кого народила первістка.

Катерина Осадча регулярно випитує у знаменитостей найпотаємніші подробиці особистого життя, при цьому сама інтерв’ю не дає. До останнього телезірка не афішувала і стосунків з колегою по цеху Юрієм Горбуновим, поки не завагітніла і живіт стало складно приховати під вільним одягом.

Розписалися вони вже перед народженням спільної дитини – аби малюк не був позашлюбним, хоча роман між ними на той момент тривав майже два роки.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами

Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Вперше під вінець майбутня зірка телебачення пішла у 18 років, коли була успішною моделлю. Катерина стала дружиною Олега Поліщука, старшого за неї на 15 років бізнесмена і народного депутата.

Катя Осадча і Олег Поліщук
Який вигляд має перший чоловік Каті Осадчої

За спогадами Осадчої, весілля було пишним, столи ломилися від їжі та напоїв, гостей розважав справжній тамада. Заміж Катя виходила у пишній біло-червоній сукні з фатою.

Через рік подружнього життя молода родина збільшилася – у них народився первісток Ілля. Та незважаючи на наявність спільної дитини шлюб протривав недовго – з 2001 по 2003.

Катя Осадча та її перший чоловік Олег Поліщук
Який вигляд має перший чоловік Каті Осадчої

До розлучення пару підвело банальне непорозуміння та різне бачення майбутнього. Справа в тому, що Катерина мріяла про кар’єру на телебаченні, а її чоловік хотів, щоб дружина займалася сином, домом і родиною.

Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук
Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук

Завдяки сину колишні змогли зберегти нормальні стосунки. Ілля, до речі, вчиться у Сполучених Штатах Америки, а до переїзду жив то в мами, то в тата. З вітчимом Горбуновим хлопець теж добре спілкується.

Схожі статті