Дзідзьо пішов на поводу у екс-дружини Славії та зробив для неї те, про що вона благала роками: “Ти завжди хочеш”

Знаменитий український виконавець Дзідзьо вперше розповів, чому прорекламувала кліп колишньої дружини Ярослави. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року в українському шоу-бізнесі прогримів небувалий скандал. Дружина Михайла Хоми (Дзідзьо) почала давати ексклюзивні інтерв’ю, в яких викривала негідні вчинки її чоловіка, а також звинувачувала його у тому, що він не давав їй розвивати кар’єру, не хотів мати спільних дітей і пригнічував її всесторонньо. Через декілька тижнів Дзідзьо повідомив, що він розлучається.

Дзідзьо пішов на поводу у колишньої дружини Славії та зробив для неї те, про що вона благала роками

Дзідзьо пішов на поводу у колишньої дружини Славії та зробив для неї те, про що вона благала роками. Скріншот особистої сторінки співака

У серпні вони повідомили, що вже законно є екс-подружжям. Михайло залишив Славії елітну квартиру на березі озера і розійшовся з нею друзями. Нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відривок з нового кліпу колишньої дружини, що здивувало його шанувальників, адже він всіляко був проти її музичної кар’єри.

Нещодавно артист дав ексклюзивне інтерв’ю журналістці “Зіркового шляху”, в якому пояснив, чому так зробив.

“Вона подзвонила, ми записали пісню, їй дуже сподобалось. Каже: “Дай мені відео, я виставлю”. А вона попросила, щоб я виставив. Я виставив! Просто єдине, в такі моменти треба… Ти завжди хочеш десь щось краще зробити, треба простішим бути”

Також Михайло не був скупим на похвалу і заявив, що Славія молодець, що працює. Варто відмітити, що він не похвалив її композицію, а просто відзначив, що вона не відсиджується, а зайнята ділом. Врешті-решт, Ярослава добилася від співака бажаного, хоч і після стількох років.

Схожі статті