Зреклася родичів, чергувала на цвинтарі: кохання звело з розуму Софію Ротару та перевернуло життя її близьких

Близько 20 років тому відома українська співачка Софія Ротару поховала свого єдиного чоловіка Анатолія Євдокименка. Як це було, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Софія Михайлівна Ротару більше 40 років перебувала у шлюбі з Анатолієм Євдокименко, з яким познайомилася у юності. Їхнє кохання не здавалося якимось особливим, не вражало своєю витонченістю та бурхливістю, але смерть чоловіка видала справжні почуття Примадонни.

Кохання звело з розуму Софію Ротару та перевернуло життя її близьких

Софія Ротару кардинально змінила образ
Кохання звело з розуму Софію Ротару та перевернуло життя її близьких

Артистка прекрасно знала, що здоров’я її благовірного здає. Тому усіма силами намагалася приділити йому якомога більше уваги, відмовлялася від гастролей, увесь свій час присвячувала саме йому.

За першим інсультом послідував другий і чоловік пішов з життя. Це було велике горе для сімейства. Смерть коханої людини боляче вдарила по ній. Спочатку співачка взагалі не відходила від могили покійного чоловіка, віддалившись від усіх родичів. Лише завдяки підтримці сина Софія знайшла сили повернутися на сцену. Варто відмітити, що знаменитість досі не може змиритися.

Так, її спадкоємцю довелося відмовитися від власних мрій заради того, щоб мама змогла повернутися на сцену. Він посів місце свого батька. Став головою родини та бізнесу. Зосередив у своїх руках абсолютно все, і це дало сили Софії Михайлівні продовжувати виступати.

За останні 20 років Софія Михайлівна так і не знайшла іншого супутника життя, повністю віддавши себе скорботі. І хоча преса звинувачує зірку у коханні до власного охоронця-водія, Ротару до цього немає діла. Адже до пустих балачок вона звикла.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.