Дорофєєва стала “нареченою” відомого політика і показала весільну сукню: знайшла хороший варіант після розлучення

Відома українська співачка Надя Допофєєва показала фотографії, які сколихнули мережу. На них артистка зображена з відомим українським політиком.

Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва минулого місяця повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом після 8 років стосунків. Пара розійшлася спокійно та без скандалу. Обидва не оприлюднюють справжню причину розриву, але наголошують на тому, що вони залишаються друзями і дуже поважають одне одного.

Весілля Наді Дорофєєвої і Дантеса
Дорофєєва стала нареченою відомого політика

Тим часом фанати артистки впевнені, що вона пішла від чоловіка до відомого українського ресторатора Михайла Кацуріна.

Дорофєєва стала нареченою відомого політика

Буквально через тиждень після новини про розлучення з Дантесом Надю помітили в обіймах бізнесмена в Барселоні. Тим не менш, зірка не поспішає підтверджувати роман. Вона обрала інший шлях: інтригувати своєю творчістю.

Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новину про те, що в неї станеться довгоочікуваний дует. Своїм підписникам вона запропонувала відгадати, хто ж цей чоловік, з яким вона заспіває разом для українців. Варіантів було вдосталь, але найбільш шалений — з Володимиром Зеленським. До тексту шанувальниця додала кадри, на яких Надя у ролі нареченої колишнього актора та діючого Президента України. Сама Дорофєєва відзначила, що це дуже “хороший варіант”.

Дорофєєва стала нареченою відомого політика. Скріншот особистої сторінки зірки

Однак, найбільш імовірно, що Надя готується співпрацювати з Пивоваровим, якого так любить сучасна публіка. І немає сумнівів, що цей дует буде успішним та прослуховуваним.

Схожі статті