Не перший гучний провал Олега Винника: чому патріотизму повелителя вовчиць не вірять його власні фанатки?

Знаменитий український співак Олег Винник вже декілька місяців привертає до себе увагу підозрілою поведінкою, яка характеризується відсутністю в українському інфо просторі.

Знаменитий український співак, повелитель вовчиць Олег Винник роками завойовував любов своїх шанувальниць, які готові до останнього захищати його перед хейтерами. Втім, в цей раз, здається, що Олег втратив і частину своїх фанатів. Уся справа в тому, що його підписникам здається, нібито він дуже мало робить для своєї Батьківщини.

Не перший гучний провал Олега Винника. Скріншот коментарів під публікацією співака

Маленького звернення, яке він опублікував декілька місяців тому, їм здається краплею у морі серед того, що на даний момент роблять колеги Олега. Наприклад, велика кількість вітчизняних артистів їздить з концертами по Європі і навіть Сполучених Штатах. Велика їхня кількість активно підтримує співвітчизників інформаційно, постійно говорячи про свою позицію.

Не перший гучний провал Олега Винника

Деякі вважають, що це мовчання зумовлено тим, що на даний момент Винник знаходиться у Німеччині, де в нього є вид на проживання. Мовляв, таким чином він приховує, де знаходиться насправді.

Не перший гучний провал Олега Винника. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Інші ж вбачають у цьому справжню зраду. Усе тому, що колись він взяв участь у соціальному ролику, в якому зірки відкрито підтримували анексію Криму. У зв’язку з цим Олег Винник пережив гучний скандал, який ледь не зруйнував його кар’єру. Тоді повелитель вовчиць зізнався, що не розумів посилу цього ролику і коли знімався, мав на увазі зовсім інше. Таким чином Винник виставив себе жертвою і заявив, що його доброзичливістю просто скористалися.

Схожі статті