Як виглядає єдиний зять Камалії та Мохаммада Захура? Старша донька мільярдера вже знайшла своє кохання

Знаменита українська виконавиця Камалія разом з чоловіком Мохаммадом Захур вже багато років приховує його старшу доньку та її сім'ю. Як вони виглядають?

Через декілька років після весілля Камалії та металургійного короля Мохаммада Захура стало відомо, що у багатія була інша родина. Зустріч зі співачкою припала на той період, як бізнесмен розлучився і вже підшукував собі іншу супутницю життя.

Виявляється, перший шлюб чоловіка був укладений на через кохання, а через традиції. Так, бізнесмен зізнався, що пішов на поводу у своїх батьків, які підшукали для нього партію і скорився їхній волі. У цьому шлюбі в нього народилося двоє дітей: старша донька Таня та син Арман.

Як виглядає єдиний зять Камалії та Мохаммада Захура

Як виглядає єдиний зять Камалії та Мохаммада Захура

На даний момент спадкоємиця мільярдера проживає у Великобританії і тримає елітний салон краси. Дівчина ніколи не могла знайти спільну мову зі своєю мачухою, і це дуже просто пояснюється: у дівчат різниця у віці всього лише 6 років. Занадто мало, щоб мачуха та падчерка могли знайти гармонію та компроміс у стосунках. На даний момент Таня – успішна бізнесвумен, адже закінчила школу бізнесу у Москві.

Як виглядає єдиний зять Камалії та Мохаммада Захура

Також вона, судячи з усього заміжня. У профілі жінки можна знайти фотографії з чоловіком, з яким вона міцно обіймається. За законами Ісламу жінка не може вийти заміж за представника іншої віри, а це означає, що вона імовірніше за все, дружина мусульманина.

На даний момент Таня продовжує непублічний образ життя, а у профілі співачки ніколи навіть не з’являлася. Чи бачиться сім’я у повному складі артистка та її чоловік ніколи не обговорювали з пресою.

Схожі статті