Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав розкішну віллу в Туреччині, де живе з молодою нареченою (ФОТО)

Турецько-український бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, відомий як колишній чоловік Ані Лорак, показав розкішну віллу в Туреччині, де живе зі своєю молодою нареченою.

І двох років не пройшло після розлучення Мурата Налчаджиоглу з Ані Лорак, як турок вже освідчився іншій. Його новою обраницею стала молода візажистка Лілія Реус з Києва, яка так само як і він виховує доньку від попередніх стосунків.

Восени 2021-го чоловік зробив пропозицію руки та серця новій пасії, почувши у відповідь заповітне “Так”. З того часу вони разом живуть і будують спільне майбутнє.

Коли в Україні почалася повномасштабна війна, Мурат і Лілія знаходилися у себе вдома в Києві, але після кількох днів під обстрілами турок виїхав за кордон і, звичайно, забрав з собою кохану.

Екс-чоловік Ані Лорак показав розкішну віллу в Туреччині, де живе з молодою нареченою
Екс-чоловік Ані Лорак показав розкішну віллу в Туреччині, де живе з молодою нареченою

Пара знаходиться в Туреччині, де поєднує корисне з приємним — закохані відпочили під спекотним турецьким сонцем на розкішній віллі , фото якої з’явилися в Інстаграмі Налчаджиоглу:

“Якщо хтось шукає альтернативний відпочинок звичайним готелям, ця вілла пропонує п’ятизіркові 4 спальні з окремими санвузлами і лаунж-зоною в кожній, велику гостьову кімнату, приватний басейн і усього в 5 хвилинах одного з найкращих морських та сонячних районів і національного парку Туреччини. Нижче залишаю контакти власника, кажіть, що від Мурата з України”, – написав екс-чоловік Ані Лорак.

Нареченим пощастило провести кілька казкових днів у триповерховій віллі з власним басейном та надзвичайною панорамою на природу Туреччини. Туди також приїздила донька Мурата від шлюбу з Кароліною, а де сама артистка — невідомо.

Після російського вторгнення на територію України Лорак замовчала, виїхала з росії і не виходить на зв’язок з фанатами.

Схожі статті