“Знайшла нормального мужика”: 36-річна Злата Огнєвіч стала вагітною – ощасливила двічі приємною новиною

Неймовірна зірка і учасниця 2-го сезону проєкту "Холостячка" Злата Огнєвіч повідомила чудову новину. Знаменитість заговорила про вагітність нарешті.

Злата Огнєвіч завжди відрізнялася стійким сильним характером. Знаменитість всю себе присвятила музиці та роботі, забувши про сімейні стосунки. Вона намагалася побудувати своє щастя на проєкті “Холостячка”, проте роман з Андрієм Задворним не задався.

Втім, артистка не опустила рук та заявила головну новину:

“Вагітна я, коли знайшла нормального мужика”

36-річна Злата Огнєвіч стала вагітною

У кадрі Злата ніжно обіймає вагітний животик. Проте, ситуація є вигаданою, спеціально, щоб набрати перегляді у популярній мережі “ТікТок”.

Сьогодні в Огнєвіч – одинацьке життя. Зірка, після досвіду на “Холостячці”, так і не змогла вдруге довірити своє серце. Роман з Андрієм не став казкою і через дуже короткий період пара розпалася. Співачка дуже болісно переживала цей досвід.

Що відомо про особисте життя Злати Огнєвіч?

Сама співачка не дуже любить говорити про свою долю в амурних справах. З коротких згадувань про обранців стало відомо, що серйозні стосунки у неї таки були, але не з тим чоловіком, якому б вона могла би довіритися повністю.

Злата – людина сучасних поглядів і тому для неї не було проблемою вільно розповісти, що у 35 років ще жодного разу не була заміжньою та не мала дітей. Знаменитість не вважає це проблемою, адже кожна жінка вільна обирати свій особливий шлях і довіритися своєму серцю. Артистка впевнена, що у неї ще все попереду.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч – це псевдонім. Справжнє ім’я зірки – Інна Бордюг.

Схожі статті