52-річна Ірина Білик розповіла про найбільший страх у житті: “У мене маленька дитина, я хочу, щоб вона жила”

Українська співачка Ірина Білик розповіла, чи планує вона разом із сином Табрізом повертатися найближчим часом додому. Зараз артистка з дитиною знаходиться на заході.

Ранок 24 лютого для Ірини Білик та її сина Табріза розпочався зі справжнього жаху, який вони запам’ятають на усе життя. О 5 ранку біля їхнього котеджу під Києвом упала бомба, тож зірка була вимушена екстренно евакуюватися. Білик швидко зібрала речі та поїхала на захід України разом із сином.

Пізніше артистка дізналася, що окупанти оселилися в її помешканні. Наприкінці березня до будинку Ірини навідався її помічник, який побачив, що російські солдати їли все, що знайшли у домі, плавали в басейні виконавиці, передивлялася архівні фотографії Білик, користувалися її апаратурою.

Ірина Білик та з колишнім чоловіком і сином
Ірина Білик та з колишнім чоловіком і сином

Артистка також розповідала, що в перші дні вона писала своїм колегам з росії з проханням розповісти правду про події в Україні своїй чисельній аудиторії. Зокрема, вона зверталася за підтримкою до Філіпа Кіркорова, якого довгі роки вважала другом — він навіть виконував одну з її пісень “Снег” — проте артист підтримав Оксану Марченко та її чоловіка Віктора Медведчука. Цей вчинок вдарив по Білик.

“Я не дуже люблю вживати матюки у  повсякденному житті, тому вирішила звернутися до Філіпа, як до людини. Я написала йому смс: “Ти коли виконуватимеш мою пісню тепер, просто знай, що мені ніде жити”. От і все. Але він не відповів”, – розповідала Ірина зі сльозами на очах.

Ірина Білик з Філіпом КіркоровимІрина Білик з Філіпом Кіркоровим

Зараз артистка все ще перебуває на заході й поки що не планує повертатися додому, оскільки пережтва за життя та здоров’я свого сина:

“Поки йдуть бомбардування, я не хочу їхати додому. Мені таким жахом видався перший день, і я боюся знову тікати! Дочекаюся закінчення війни, адже в мене маленька дитина, і я хочу, щоб вона жила”, — розповіла Білик у проєкті “Зірковий шлях”.

Схожі статті