Олег Винник більше не повернеться в Україну? Повелитель вовчиць ошелешив рішенням: “Можете не чекати”

Знаменитий український виконавець Олег Винник вражає своєю поведінкою шанувальниць, які були впевнені, що він приєднається до опору. Усі деталі в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Олег виник повернувся до Батьківщини після 15 років життя в Німеччині. Він вирішив розпочати все з чистого аркуша, хоча насправді був дуже успішним у Берліні. Там у нього є квартира, а також власна студія звукозапису. Подейкують, що і його син Юліан проживає саме в Німеччині.

Саме тому шанувальники артиста запідозрили, що він покинув Україну та перебрався до себе в Європу. Наштовхнула їх на думку поведінка Олега, який вийшов на зв’язок буквально декілька разів, не гастролює з концертами навіть для благочинності, а також не показує, де він і що робить.

Олег Винник більше не повернеться в Україну? Повелитель вовчиць ошелешив рішенням

Необхідно відзначити, що місцеположення акаунту знаходиться в Україні, але в Олега точно є СММ-менеджер, який займається просуванням його особистої сторінки в соціальній мережі Instagram, тож ця інформація насправді нічого не приносить.

Олег Винник вовчиць ошелешив рішенням. Скріншот коментарів під публікацією співака

Тим часом у коментарях під публікаціями Винника справжній шквал критики. Фанати не вірять, що той не тільки захищає Україну, але залишився в ній, щоб відстоювати.

Олег Винник вовчиць ошелешив рішенням. Скріншот коментарів під публікацією артиста

І дійсно, можливості перевірити інформацію про місцезнаходження повелителя вовчиць на даний момент немає. Судячи з того, що він не виходить на зв’язок навіть з журналістами, йому дійсно є що приховувати. Для порівняння, деякі українські зірки поговорили з представниками преси разів десять.

Нагадуємо, що декілька років тому Олег Винник потрапив у скандал пов’язаний з анексією Криму. Зірка знявся у соціальному ролику, який був створений у підтримку Криму у складі росії. Тоді повелитель вовчиць потрапив у небувалий скандал, але зміг виправдатися, заявивши, що він не знав про справжній посил відеоролику.

Схожі статті