43-річна Оля Полякова показала своє патріотичне плаття: наряд, у якому артистка поїхала підкорювати Америку

Українська співачка Оля Полякова зараз знаходиться у благодійному концертному турі в Америці. Зірка продемонструвала новий наряд, у якому вона планує виступати.

Оля Полякова завжди славилася не лише своїм веселим репертуаром та сильним вокалом, а й неординарними сценічними образами. Зірка обожнювала короткі наряди, яскраві боді з каменями, а також їх головна фішка – кокошники. Проте зараз Оля остаточно відмовилася від цього аксесуару, оскільки це елемент російського народного вбрання.

Сама артистка з перших днів повномасштабного вторгнення активно підтримує українців інформаційно, а також фінансово. Окрім того, Полякова після невеликої перерви повернулася на сцену, однак зараз вона заробляє кошти для потреб захисників українців.

Оля Полякова показала патріотичне плаття
Оля Полякова показала патріотичне плаття

Для благодійних виступів виконавиця помітно змінила стиль. У своєму особистому блозі Ольга показала нову сукню в патріотичних синьо-жовтих кольорах, яку для неї зшила українська дизайнерка Марія Проскуровська.

Плаття має довжину максі, що вже не схоже на звичні наряди Ольги. Талію артистка підкреслила золотим поясом, а також доповнила свій образ жовтими туфлями на підборах.

“Моя нова патріотична сукня ,в якій я виступала в Нюрнберзі і привезла з собою в тур по США”, – зазначила артистка.

Наряд неабияк сподобався прихильникам Ольги, тож вона зібрала у коментарях безліч компліментів на свою адресу:

  • “Ви як грецька богиня”;
  • “Дуже гарне плаття, прям вау”;
  • “Бажаю виступити в ньому на переможному концерті в Україні”;
  • “Шикарне плаття, Олю. Круто!”;
  • “Як же гарно, а фігурка яка!” – пишуть користувачі мережі.

Додамо, що Полякова вже встигла виступити на благодійних концертах у Німеччині, Хорватії, Туреччині, а зараз вона планує відвідати з благодійними виступами 8 міст Америки.

Схожі статті