Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман показала себе в шкільні роки у вишиванці: анітрохи не змінилася (ФОТО)

Відома українська журналістка та дружина інтерв'юера Дмитра Гордона Олеся Бацман показала себе в шкільні роки — майже не змінилася.

Олеся Бацман зайняла місце в серці Дмитра Гордона після його розлучення з Оленою Сербіною, шлюб з якою здавайся найміцнішим. Втім, у 2011-му на вечірку з приводу свого дня народження журналіст з’явився в компанії ефектної красуні — її від представив гостям як свою нову кохану.

Нею виявилася колега Дмитра по цеху — харківська журналістка Олеся Бацман. Вперше вони познайомилися на співбесіді, коли Гордон запропонував їй роботу у власному виданні, однак вона прийняла пропозицію Савіка Шустера стати редакторкою його програми, а до майбутнього чоловіка пішла позаштатною кореспонденткою.

Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман показала себе в шкільні роки

В інтерв’ю для програми “Життя відомих людей” Бацман зізналася, що Дмитро підкорив її своєю харизмою, уважністю, розумом, щедрістю, хоча закоханості з першого погляду не було — почуття прийшли пізніше, романтичні кроки робив саме Гордон. Не бентежила пару і 17-річна різниця у віці.

За словами інтерв’юера, Олеся для нього ідеал жінки — не лише вродлива, а я дуже розумна, з нею завжди знайдеться про що поговорити. В зірковій родині народилася троє дітей, усі донечки — старша Санта, середня Аліса і молодша Ліана.

Дружина Гордона показала себе в шкільні роки

З нагоди Дня вишиванки у своєму Інстаграмі Олеся Бацман виклала архівне фото зі шкільних часів та написала:

“Мій День вишиванки зі школи. “Ой у вишневому саду” співаємо”.

Дружину Гордона на світлині легко впізнати, адже вона майже не змінилася — така ж красуня.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.