Молода кохана 50-річного Хіменеса-Браво лусне від ревнощів: розважається з красунями, поки обраниця за кордоном

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим знімком з українськими красунями, будучи не холостим.

Відомому українському шеф-кухарю Ектору Хіменесу-Браво вже 50 років. За довге життя він жодного разу не був одруженим, усі свої зусилля направив на будування блискучої кар’єри. Його старання не були марні: в нього велика кількість нерухомості, розкішних автомобілей, а також ресторанів. Його обличчя знають всюди, але Еутор не припиняє дивувати.

Молода кохана 50-річного Хіменеса-Браво лусне від ревнощів

Не так давно зірка зізнався, що він знову не холостяк. На цей раз чоловік вирішив не робити кохану публічною людиною, щоб зберегти стосунки від зайвої уваги. Втім, дав зрозуміти, що вона вельми молода, брюнетка, струнка, а також надихає його на нові звершення.

Ектор Хіменес-Браво вперше показав свою дівчину
Молода кохана Ектора Хіменеса-Браво лусне від ревнощів. Скріншот особистої сторінки зірки

Після того, як розпочалася війна, дівчина евакуювалася до Варшави. Ектор ж навпаки спочатку рушив з Колумбії до Польщі, а як була можливість повернутися до столиці, зробив і це.

На даний момент Хіменес-Браво перебуває в Києві, де робить все можливе для того, щоб Україна перемогла.

Також кухар активно веде власний блог, де знаходить час і пожартувати, і полаяти росіян. Нещодавно Ектор оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вельми цікаву світлину, яка може стати причиною тріщини у його стосунках з новою обраницею.

На честь Дня вишиванки він показав фото, на якому обіймається з українськими красунями в традиційному одязі. Немає сумнівів, що шоумен користується великою популярністю у жінок, але деякі кадри можуть стати реальною причиною ревнощів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.