Що відомо про родину 57-річного Олега Скрипки: чому багатодітний батько ретельно приховує дружину та дітей

Олег Скрипка - один із родоначальників українського року. Щоб побачити, як виглядає дружина та четверо дітей знаменитого музиканта - читайте далі.

Олега Скрипку складно назвати типовим представником шоу-бізнесу. Він завжди мав славу “хулігана” на естраді. Ще на початку своєї кар’єри, коли повсюди панував стиль поп-музики, він разом із колегами з гурту “Воплі Відоплясова” писав рок та панк-рок і влаштовував неймовірні на той час шоу під час концертів. Окрім того, Скрипка має свій неповторний стиль співу, який не сплутаєш із жодним з інших артистів.

Олег Скрипка показав свою дачу під Бучею, у якій жили мародери
Олег Скрипка 

Музикант двічі йшов під вінець. Свою першу дружину він зустрів під час роботи у Франції. Жінку звали Марі Робо, вона виступала в театрільному кабарі – саме там і познайомилося майбутнє подружжя. Однак цьому романові не судилося тривати довго. Через деякий час Олег забажав повернутися до України, а Марі була неготова до такого переїзду, тож рішення було складним, але необхідним – пара розлучилася.

“Я пропонував (переїхати), але вона не могла тут адаптуватися. Часи були трохи інші. До того ж французи не такі пластичні, як ми”, – розповів якось Олег.

Зараз пара не підтримує стосунки, адже розставання було непростим. Однак у 2014 році Марі допомогла Скрипці організувати концерт “ВВ” у Парижі.

Олег Скрипка
Олег Скрипка

Вже під час повернення до України Олег зустрів свою другу дружину, з якою проживає й зараз – Наталю Сидь. Жінка подарувала музикантові чотирьох дітей – доньок Зоряну та Єлизавету та двох синів Тараса і Романа.

Багатодітний татусь Олег Скрипка обожнює проводити час із родиною і називає це своїм головним захопленням. Однак на публіці він досить рідко з’являється разом із дружиною та дітьми. За словами музиканта, він не любить афішувати особистому життя, та й сама Наталя не часто проявляє ініціативу відвідувати світські тусовки. До речі, Наталя надає перевагу етнічному одягу, тож на рідкісних для себе червоних доріжках вона з’являється у вишиванці, вінку та спідниці.

Олег Скрипка з дружиною та дітьми
Олег Скрипка з дружиною та дітьми

Схожі статті