Тіна Кароль постала в білосніжній сукні після того, як натякнула на весілля з захисником полку Азов: “До шлюбу”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль постала на нових фото у білосніжній вишитій сукні згодом після натяку на весілля із захисником полку Азов.

Роками Тіна Кароль жила з розбитим серцем, втративши коханого чоловіка Євгена Огіра, за якого вийшла заміж у 2008-му і якому народила сина Веніаміна. Пара була найщасливішою, поєднувала сім’ю і кар’єру, будувала плани на майбутнє, поки все це вщент не зруйнував діагноз Євгена — онкологія.

Подружжя кинуло всі зусилля на лікування, і в один момент наступила довгоочікувана ремісія, однак ненадовго — стався рецидив, після якого Огір швидко згорів. Для Тіни ця втрата була дуже важкою, і хоча пройшло вже 9 років зі смерті чоловіка, Кароль більше заміж не виходила.

Тіна Кароль
Тіна Кароль постала в білосніжній сукні після натяку на весілля з захисником полку Азов

Співачці тривалий час приписували роман з молдавським артистом Даном Баланом, однак далі чуток справа не пішла. А нещодавно поп-діва кинула оком на воїна полку “Азов”, фото якого вона опублікувала у своєму Інстаграмі.

Тіну Кароль підкорив хоробрий військовий, що присів перепочити під гучні вибухи, але його спокійний і впевнений погляд не залишив зірку байдужою:

“Краш, не відвести очей. Познайомитись би. Наші захисники найкращі хлопці до шлюбу”, – зізналася Тіна.

Тіна Кароль поклала око на воїна ЗСУ, за якого хоче заміж
Тіна Кароль поклала око на воїна ЗСУ, за якого хоче заміж

Згодом після цього артистка виклала світлини у білосніжній вишитій сукні, з ошатною зачіскою і червоною помадою на губах — готова наречена. Та це образ Кароль не для весілля, а для благодійного вечора на Каннському кінофестивалі:

“У День вишиванки заспіваю на благодійному вечорі “Золотого глобусу” на Каннському кінофестивалі на підтримку кіноіндустрії України”, – розповіла Тіна.

Більше цікавого про життя співачки дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті