36-річна Міка Ньютон повернеться до України і буде співати українською: “Думаю про це щодня”

Знаменита українська співачка Міка Ньютон, яка останні декілька років проживала в Сполучених Штатах, заявила про своє довгоочікуване повернення.

Знаменита українська співачка Міка Ньютон вже багато років проживає у Сполучених Штатах Америки, до яких емігрувала з України. Саме там вона знайшла своє щастя, вийшла заміж, а також лікувалася від раку яєчників.

Від музичної кар’єри вона відмовилася, натомість знімалася у рекламі. І здавалося, що так буде завжди, але війна змінила все.

Міка Ньютон повертається додому

Нині знаменитість намагається допомогти співвітчизникам і активно пропагує в Америці українську культуру. Тим не менш, журналістам “Зіркового шляху” вона зізналася, що у планах повернення додому.

“Я приїду в Україну. Думаю про це щодня. Хочу провідати сестричку та інших українців. Думала, може побуду в Україні, буду волонтером, що робитиму в США? Але тут також є робота, тому поки співатиму тут, буду збирати кошти, передаватиму додому”, – поділилася Ньютон.

Також не так давно вона говорила про те, що співала російськомовні пісні тільки тому, що її змушували. Мовляв, вона с заходу України, її рідна мова — українська, і вона була би тільки рада виконувати хіти солов’їною. Зараз вона відмовляється від старого репертуару і обіцяє виконувати композиції лише на рідній мові. Дарма що у Сполучених Штатах її творчість не надто оцінили.

Варто відзначити, що її родина робить великий внесок у майбутню перемогу, адже її рідна сестра — захисниця України. Міка дуже хвилюється за неї, але намагається зберігати позитив та надію, що все буде добре. Коли саме Міка Ньютон повернеться до України достовірно невідомо, адже вона вважає, що поки що вона корисніша саме в Америці.

Схожі статті