Зірка Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс ошелешила виглядом без макіяжу: наче дві різні людини, і не натяку на свіжість

Відома українська телеведуча Неля Шовкопляс вперше показала себе повністю без макіяжу зранку. Щоб побачити, як виглядає зірка, читайте нашу статтю.

Тільки-но Неля Шовкопляс з’явилася в першому ефірі ранкової програми, як підкорила серця глядачів. Зірка володіє надзвичайно привабливою зовнішністю, харизмою та природньою доброзичливістю, які в сумі дають просто неймовірний результат.

Неля Шовкопляс залишила Київ і заговорила про переїзд
Неля Шовкопляс ошелешила виглядом без макіяжу

Партнерку швидко полюбили в колективі, і вона надовго стала його членом.

Для телеведучої завжди обирають розкішні наряди, а також макіяж, які підкреслюють її красу. Але усі ми часом виглядаємо не зовсім свіжими.

Неля Шовкопляс ошелешила виглядом без макіяжу

Нещодавно телеведуча опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр з собою зранку без макіяжу перед зеркалом. Неля Шовкопляс зізналася, що їй було дуже важко вставати цим ранком, і у якості доказу, показала свій вигляд.

Неля Шовкопляс ошелешила виглядом без макіяжу. Скріншот особистої сторінки зірки

Так, Неля виглядала не дуже свіжою, але вельми швидко костюмери та візажиста зробили з нею прекрасну діву. Необхідно відзначити, що телеведуча щось змерзла, адже на кинула на плечі ковдру.

Цілком імовірно, що у зірки було безсоння, або ж вона вимушено дуже пізно лягла спати, що звісно не може вплинути на результат.

Необхідно відзначити, що зірці останніми днями дуже непросто, адже її діти були евакуйовані з Києва до Львова. Там хлопчики мають можливість продовжувати навчатися, а їхня мама не так сильно хвилюється за їхнє життя. Шовкопляс не може перенести розлуки з дітьми, тому кожні вихідні долає неймовірні відстані, щоб побачити двійнят.

Схожі статті