Як виглядали на початку кар’єри українські теледіви: архівні фото Лідії Таран, Марічки Падалко та інших ведучих

Телевізійна служба новин - одна із головних інформаційних передач на українському телебаченні. Щоб побачити, як виглядали її ведучі на початку кар'єри - читайте далі.

Марічка Падалко

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Марічка Падалко мріяла про журналістику ще зі школи, вона навіть стажувалася у редакції ВВС у Лондоні. Довгий час ведуча навіть не хотіла ставати мамою, щоб налагодити кар’єру, однак після зустрічі з Єгором Соболєвим народила відразу трьох чудових дітей. Цікаво, що кар’єрі на телебаченні вона завдячує гімнастці Лілії Подкопаєвій. Дві юні дівчини жили в одному будинку. До чемпіонки одного дня прийшли телевізійники брати інтерв’ю, тоді Марічка також познайомилася з ними. Спочатку вона була журналісткою, яка дивилася новини спорту в інтернеті та телефонувала в студії як кореспондент, а згодом її запросили працювати у кадрі.

Алла Мазур

Алла Мазур
Алла Мазур

Алла Мазур не припиняла роботу у кадрі “ТСН” навіть коли боролася з онкологією. Теледіва брала “відгул” лише на декілька місяців, щоб відновитися та пройти реабілітацію. Загалом Мазур працює в Телевізійній службі новин вже понад 25 років.

Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук

Зараз Наталія Мосейчук веде не лише ТСН, а й працює в кадрі одного з найвідоміших в Україні політичних ток-шоу “Право на владу”. Свою кар’єру Наталія починала в далекому 1993-му на обласному житомирському каналі.

Лідія Таран

Лідія Таран
Лідія Таран

Вибір професії для Лідії був зумовлений ще з дитинства, адже вона народилася в родині журналістів. Свою кар’єру Таран почала з радіо, після чого влаштувалася на “Новий канал”, потім перейшла на “5 канал” і в 2009-му вона нарешті приєдналася до команди “плюсів”. З того часу яскрава блондинка є невід’ємною частиною Телевізійної служби новин.

Схожі статті