37-річний Віталій Козловський пригорнув до серця крихітного малюка: емоційний погляд співака говорить сам за себе

Відомий український співак Віталій Козловський показав зворушливе фото в Інстаграмі з малюком, якого пригорнув поближче до серця і не може ним намилуватися.

Поки в Україні триває війна, Віталій Козловський не сидить, склавши руки. Співак не припинив сценічну діяльність і попри все разом з іншими колегами дає концерти для звичайних людей та воїнів в різних містах країни, намагаючись підняти бойовий дух народу своєю творчістю.

Кадрами з виступів артист регулярно ділиться в соціальних мережах, а цього разу він зачарував підписників неймовірно зворушливим фото з малюком у своїх обіймах. Цей малюк — щенятко породи мопс, на якого Віталій дивиться поглядом, сповненим ніжності. Судячи з кольору нашийника, собачка — дівчинка. Сам співак позував у вишиванці.

Віталій Козловський пригорнув до серця крихітного малюка
Віталій Козловський пригорнув до серця крихітного малюка

Козловського швидше можна назвати котолюбом. У нього самого є руденька кішка Кася, яку він обожнює:

“Кася з’явилася у мене абсолютно випадково. Якось на Різдвяні свята приїхав до Львова і зустрівся з друзями дитинства, які запросили в гості. Друзі професійно займаються розведенням породистих котів, і як раз незадовго до цього народилися персидські кошенята — вони були ще зовсім крихітними, сліпими, а я завжди мріяв мати пухнасту кішечку, але на той момент не міг її завести. В Києві жив на орендованій квартирі, багато гастролював — її навіть залишити було ні на кого. Побачивши ці маленькі зворушливі комочки, одразу ж згадав про своє бажання. Якось одразу вибрав Касю — взяв на руки, погладив… Друзі побачили, як на неї дивлюсь, і говорять: “Все, ми її тобі даруємо!”. Правда, вирішили трохи почекати, поки кошеня трохи підросте”, – розповідав Віталій в інтерв’ю для журналу Теленеделя.

Віталій Козловський пригорнув до серця крихітного малюка
Віталій Козловський пригорнув до серця крихітного малюка

Схожі статті