Таємна дружина Винника Таюне покинула Україну і не планує повертатися? Зірка вразила поведінкою: “Не чекайте”

Знаменитий український співак Олег Винник та його таємна дружина Таюне вражають шанувальників своєю поведінкою. Що не влаштовує фанатів, дізнайтеся в нашій статті.

Відомий український виконавець Олег Винник та його бек-вокалістка Таісія вже декілька місяців викликають у своїх фанатів підозри. Справа в тому, що пара відверто не бореться разом зі своїми колегами за Україну, а тим часом приховує своє місцеположення та плани на майбутнє.

Таємна дружина Винника Таюне покинула Україну і не планує повертатися

Таємна дружина Винника Таюне покинула Україну і не планує повертатися. Скріншот коментарів під публікацією співака

Більшість фанатів вважає, що така поведінка продиктована тим, що насправді артисти не знаходяться в Україні. І ба більше, ця теорія підживлюється тим фактом, що у повелителя вовчиць є квартира та студія в Берліні.

Необхідно відзначити, що в обидвох у коментарях багато прохань вийти на зв’язок та прокоментувати події, але ні від Олега, ні від Таїсії немає відгуку. Навіть не звинувачення у втечі артисти не відповідають.

Таємна дружина Винника Таюне покинула Україну і не планує повертатися. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Однак у відкритих джерелах можна знайти інформацію про майбутні концерти Олега, які відбуватимуться в Європі. Так, виявляється артист поки що не скасовує заходів і все ж таки планує заробити за кордоном.

Таємна дружина Винника Таюне покинула Україну і не планує повертатися

Спростовувати чутки про свою втечу Винник та його таємна дружина не квапляться. У поєднанні з минулим скандалом, в якому Олег виступив у підтримку анексії Криму, все це складається у неприємну картину.

Нагадуємо, що не так давно колишні односельчани артиста заявили, що у молодості він зіграв весілля зі своєю бек-вокалісткою Таїсією, а потім перебрався разом з нею до Німеччини.

Схожі статті