“Вам тут не місце”: Лілія Ребрик одягла ефектну чорну сукню та показала свій справжній характер перед фанатами

Телеведуча Лілія Ребрик закликала відписатися від її особистого блогу усіх користувачів мережі, хто не згодний з її позицією або думкою щодо ситуації в Україні.

Лілія Ребрик з перших днів повномасштабного вторгнення росіян займає активну проукраїнську позицію, яку щодня висвітлює у своєму особистому блозі та веде власну боротьбу на інформаційному фронті.

Так на своїй сторінці в Інстаграм зірка “Ранку з Україною” опублікувала допис, в якому звернулася до своїх шанувальників, які або підтримують дії російської армії в містах України, або підтримують тих селебріті, які виступають “за” війну або замовчують факт бойових дій в Україні:

“Дорогі мої! У цей недільний день я прошу: всі, хто проти України, хто за Росію, для кого Путін – ок, хто називає війну спецоперацією або ті, хто її підтримує, – будь ласка, відпишіться. Вам тут не місце. Тому що коли заходжу в коменти, то шокуюся”, – написала Лілія.

Лілію Ребрик
Лілію Ребрик

Ребрик відзначила, що на її думку зараз не може бути нікої “золотої середини”, кожна людина має зайняти свою позицію та показати реальне ставлення до ситуації:

“Золотої серединки” немає: йде війна, негласно оголошена Росією, кремлівський диктатор намагається вгамувати свої апетити, хоча вже зрозумів, що ми йому – не по зубах. Вбивають наших людей, наших військових, дітей. І всім зрозуміло, хто винен. І крапка. А якщо незрозуміло, то відписуйтеся, будь ласка. Тут вам не місце нелюбові до України та її народу, – додала телеведуча.

Цікаво, що сама ведуча отримала від підписників компліменти не лише за позицію та думки, які більшості здалися правильними, а за фото. Для цієї публікації Лілія обрала екстравагантний кадр, на якому вона зображена в жіночній чорній сукні, довжиною трохи нижче коліна.

  • “Лілія дуже чемна, делікатна та красива жінка”;
  • “Ліля, пишаюся вами. Ви неймовірна”;
  • “Молодець Ліля, ще й красуня!” — пишуть користувачі мережі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.