Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила новиною з Європи: “Приїхали жити в Німеччину з Ізраїлю”

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катя вийшла на зв'язок з Німеччини та розповіла про їхні з сином та мамою пригоди.

Останній місяць дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катя провела у рідної сестри в гостях, в Ізраїлі. Дівчина підкреслювала, що вона, її мама та маленький син не є біженцями.

Мовляв, усі троє планують повертатися до України, а тиждень тому навіть похизувалася квитком, який придбала, щоб нарешті рушити на Батьківщину.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила новиною з Європи

27-річна Катерина Репяхова випадково зізналася, що у шлюбі не носить прізвище чоловіка
Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила новиною з Європи

Фанати очікували, що зустріч молодої красуні та її чоловіка станеться в Україні, але все відбувалося за іншим сценарієм. Катя мала повернутися спочатку до Німеччини, адже там вона залишила свій автомобіль. Подорож відбувалася не без пригод: дівчині зламали валізу, а також не вірили, що вона хоче повернутися до України під час війни.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова вразила новиною з Європи. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Втім, вже у Німеччині вона зустріла свого коханого чоловіка Павліка і артист нарешті зміг возз’єднатися зі своїм маленьким сином. Підписники одразу ж почали цікавитися в блогерки, як Віктору Франковичу дозволили покидати Україну, адже йому ще немає шестидесяти, але все набагато простіше — у чоловіка запланований концерт.

Тож дуже скоро Катя зможе повернутися з маленьким сином та мамою до Києва, де вже перебувати безпечно.

Нагадуємо, що не так давно Катя була дуже схвильована через стан здоров’я свого сина, адже у Михайлика боліло коліно і підвищилася температура тіла. На даний момент його стан нормалізувався.

Схожі статті