36-річна Злата Огнєвіч розговорилася у компанії друзів і розповіла про своє кохання: “Боже, як же я люблю”

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч завітала у гості до своїх друзів та показала красунчика, який полонив її серце. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська співачка Злата Огнєвіч понад три місяці робила усе можливе, щоб допомогти своїм співвітчизникам, а також воїнам, які потребували розголошення їхніх проблем. Зараз артистка дозволяє собі трохи відпочити, адже усі українці зараз відчувають сильну втому. Тож перезарядка, звісно, необхідна кожному.

Злата Огнєвіч розговорилася у компанії друзів і розповіла про своє кохання

Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, в якому постала у компанії друзів. Співачка завітала до них у гості, щоб добре провести час, поспівати разом та повечеряти.

Але зізналася, що заманити її було дуже просто, адже у її друзів є милий песик, який одразу заволодів увагою артистки. Також вона повідомила, що мріє завести собі такого самого улюбленця, тож цілком імовірно, дуже скоро шанувальники дізнаються про невеличке поповнення в родині співачки.

Злата Огнєвіч розговорилася у компанії друзів і розповіла про своє кохання. Скріншоти особистої сторінки зірки

“Ти моя зайка солодка, боже, як я люблю собак”, — заявила вона в ролику.

Співачка зовсім не соромилася прояву почуттів, і постійно обіймалася з маленьким пухнастиком, демонструючи свої найніжніші емоції з цього приводу.

Необхідно відзначити, що чотрилапий був зовсім не проти цих ласк, і піддавався усім маніпуляціям Злати.

Нагадуємо, що не так давно артистка пригадала свою участь у реаліті-шоу, але при цьому жодного слова не присвятила обранцю Андрій Задаорному, який після перемоги її покинув. Знаменитість наче спеціально уникає цієї теми.

Схожі статті