33-річний Позитив вперше показав нову дівчину: красуня перевершила екс-дружину Анну Андрійчук і Надю Дорофєєву

Музикант Олексій Завгородній, відомий як Позитив, вперше відверто заговорив про стосунки з танцівницею Юлією Сахневич. За словами Позитива, вона знаходиться поряд.

Поряд з красунчиком, солістом гуру MOZGI та екс-учасником “Время и Стекло” завжди поряд були дві дівчини — екс-дружина Анна Андрійчук та Надя Дорофєєва. Хоча остання була для Позитива лише колегою та близькою, за словами самих артистів, багато прихильників мріяли, аби Надя та Олексій стали парою. Розлучення Дорофєєвою з Дантесом, про яке стало відомо у березні, лише підігріло чутки про роман екс-партнерів по колективу. Однак ці домисли знову не мали жодних підтверджень. А ось сам Завгородній у шоу “Ранок з Україною” заговорив про іншу дівчину.

Позитив і Надя Дорофєєва

За словами музиканта, поряд з ним зараз знаходиться хореографка Юлія Сахневич. Артист відмовився коментувати деталі щодо цих відносин. За словами Олексія, зараз ця тема не на часі.

“Між нами точно … ми дуже добре дружимо, і вона зараз знаходиться поруч. Навіть акція “Діти – дітям” проходить за її підтримки – вона багато придумала і допомогла, за що я їй дуже вдячний. Ми дійсно бачимося, ми поруч, але крім цього я нічого не скажу. Думаю, що це не на часі”, — заявив Позитив в ефірі “Ранку з Україною”.

Нагадаємо, що Позитив та Юлія Сахневич познайомилися під час зйомок шоу “Танці з зірками” у 2020 році на каналі “1+1”. З того часу молоді люди підтримують дружні стосунки та регулярно спілкуються, хоча не афішують свої відносини.

Позитив і Юлія Сахневич
Позитив і Юлія Сахневич

Відзначимо, що майже два роки тому Олексій Завгородній розповів про розлучення з дизайнеркою Анною Андрійчук, з якою він був разом майже 15 років. Пара познайомилася ще за шкільних років, зараз вони підтримують дружні стосунки.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.