Топ-5 українських знаменитостей, які почали кар’єру з маленького села: Надя Мейхер, Олег Винник та інші зірки

Чимало популярних та успішних знаменитостей України народилися у селі, проте змогли прокласти собі шлях до шоу-бізнеса. Щоб дізнатися імена цих артистів — читайте далі.

Вони співали у себе на подвір’ї, влаштовуючи концерти родині та сусідам, а сьогодні ними захоплюються не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

Alyona Alyona

Alyona Alyona
Alyona Alyona

Відома реп-виконавиця Alyona Alyona народилася на Кіровоградщині, у мальовничому селі Капітанівка. Реп у житті зірки був ще з самого дитинства, але тільки після того, як вона почала викладати свої ролики на YouTube, українці дізналися про 27-річну реперку. Зараз, Alyona Alyona відома і в Україні, і в Європі, а кожен її трек стає хітом.

Олег Винник

Олег Винник
Олег Винник

Співак народився у селі Вербівка, що на Черкащині. Довгий час був популярний закордоном, завдяки участі у популярних мюзиклах, де виконав головні ролі. Проте згодом, Олег Винник став власником усіх жіночих сердець України, а на концертах виконавця завжди плані аншлаги.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тіна народилася в Магаданській області, у селі Оротукан, згодом переїхавши з родиною до Івано-Франківська. Вже багато років, співачка вважається, найпопулярнішою жінкою в Україні та входить до складу найгарячіших та найвпливовіших жінок. Незмінний суддя “Голос країни”, що відкриває та допомагає новим талантам засяяти, як вона свого часу.

Надія Мейхер

Надія Мейхер
Надія Мейхер

Відома екс-учасниця гурту “ВІА-Гра” народилася в селі Збручівка, що на Хмельниччині. Надія змогла проявити себе, як акторка, телеведуча та співачка. А хіти легендарного гурту й досі слухають чимало людей.

Валерій Харчишин

Валерій Харчишин
Валерій Харчишин

Виконавець народився в селищі Любар, Житомирської області. Валерій здобув популярність, ставши лідери гурту “Друга Ріка”. Рок-музикант тримає планку найвродливішого чоловіка України та продовжує, разом зі своїм гуртом дарувати нам гарну музику.

Схожі статті