67-річний батько Тіни Кароль пішов захищати Україну, хоча мав змогу виїхати за кордон: “Сприйняти було нелегко”

Поп-діва вітчизняної сцени Тіна Кароль в новому інтерв'ю розповіла, що її немолодий батько відмовився виїжджати за кордон та пішов захищати Україну від ворога.

24 лютого росія розв’язала повномасштабну війну проти українського народу, поцілюючи ракетами не лише в об’єкти військової інфраструктури, а й в мирні будинки, мирних людей. Ця ситуація неабияк згуртувала українців. Сьогодні кожен, хто має змогу, робить все для наближення перемоги.

Співачка Тіна Кароль наразі збирає за кордоном мітинги, дає благодійні концерти, боронить інформаційний фронт, щодня нагадуючи світу, що переживає її Батьківщина.

Тіна Кароль у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами ошелешила округлостями
Батько Тіни Кароль пішов захищати Україну, хоча мав змогу виїхати за кордон

З інтерв’ю артистки французькому виданню TV Magazine стало відомо, що її 67-річний батько Григорій Самойлович не схотів виїздити за кордон і залишився боронити Україну, хоча за віком вже не військовозобов’язаний:

“Батько мав змогу виїхати з країни в 67 років, але він виявив бажання залишитися, щоб захищати Україну. Він приєднався до добровольців територіальної оборони. Це його рішення. Сприйняти це було нелегко”, – зізналася Тіна.

Родина Тіни Кароль
Батько Тіни Кароль пішов захищати Україну, хоча мав змогу виїхати за кордон

А єдиний син Кароль Веніамін, якому зараз 13 років, проявив велике серце, коли особисто поїхав зустрічати українських біженців у Варшаві та купив дітям солодощі за власні збереження.

Мамою Тіна стала у шлюбі зі своїм продюсером Євгеном Огіром. У 2013-му він помер від раку шлунку, тож співачці довелося самостійно виховувати спадкоємця, і схоже, що їй вдалося виростити з нього справжнього чоловіка — чуйного, доброго і готового прийти на поміч нужденним.

Детальніше про життя Тіни Кароль після смерті Євгена Огіра дізнавайтеся в наступному відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.