Переможниця “Холостяк-11” полишила Михайла Заливако? Чому Анна Богдан раптово обірвала зв’язки у мережі

Любовна історія Анни Богдан і Михайла Заливаки сколихнула всю країну. У яких зараз зірки стосунках і чому досі жоден з них не прикрасив себе весільною обручкою?

Проєкт “Холостяк” став одним з найбільш улюблених для багатьох українців. Цікаві історії кохання, пристрасті та інтриги – все це привабило широку аудиторію. Найбільш несподіваним став 11-й сезон, де головним красунчиком, за серце якого змагалися дівчата, став Михайло Заливако.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

У фіналі лишилося, як завжди, двійко претенденток: Анна Богдан та її суперниця Юля “Зайка”. До останнього глядачі сумнівалися, чи наважиться полишити чоловік свою другу потенційну обраницю. Дівчата весь час були на нервах, а сам Холостяк вагався. Втім, парою йому стала чарівна Анна.

Після завершення проєкту, знаменитості вирішили не розбігатися. Вони багато подорожували, проводили часу разом та зізнавалися у почуттях. Проте, весілля для цих закоханих не було метою номер 1. Навіть на токшоу “Як вийти заміж”, зірки наголосили, що не поспішають бігти до РАГСу.

Та нещодавно у мережі з’ясувалося, що Анна і взагалі відписалася від свого коханого. У зірки зараз 59 підписок в Інстаграмі, серед них здебільшого одні дівчата.

Інстаграм-підписки Анни Богдан

Богдан ніяк не коментує стосунки. Зараз її публікації зосереджені на патріотичній тематиці. Також можна помітити, що зі останніх світлин дівчини пропав і сам Заливако, адже після “Холостяка” закохана фіналістка балувала прихильників спільними фото.

Нагадаємо, що Анна вже була заміжньою. Її обранцем став політик Андрій Богдан, але стосунки не були тривалими.

Схожі статті