Ані Лорак зробила зі своєї весільної сукні покривало: ніяк не може назавжди відпустити колишнього турка Мурата

Відома співачка Ані Лорак на весіллі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу змінила цілих три сукні, одну з яких перетворила на покривало.

Вже четвертий рік йде, як Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу офіційно не разом. На початку 2019-го пара розлучилася після 10 років у шлюбі за ініціативою співачки.

При цьому навіть після розлучення вона продовжує писати пісні про нещасну любов і розбите серце. Все через те, що турок неодноразово проводив час у компанії інших жінок, поки дружина гастролювала і заробляла гроші.

Тим не менш, саме Мурата Лорак називає головним коханням свого життя. Познайомилися вони в одному з турецьких готелів, де Кароліна на той момент відпочивала, а Налчаджиоглу працював. За милим спілкуванням майбутнє подружжя обмінялося номерами телефонів, повечеряло і незабаром між ними зав’язалися стосунки на відстані.

Колишній чоловік Ані Лорак турок Мурат вже обзавівся новою тещею
Ані Лорак зробила зі своєї весільної сукні покривало

Після року таких відносин Мурат переїхав у Київ до коханої. Там артистка допомогла відкрити йому ресторан — бізнес, про який він давно мріяв. У 2008-му Лорак прийняла пропозицію руки та серця, а у 2009-му вони одружилися. Через деякий час у них народилася донька Софія.

Весілля Ані і Мурата було надзвичайно пишним. Ба більше, зірка змінила цілих три весільних сукні. Першу найпростішу вона одягла на розпис у Києві. Другу з величезним шлейфом, усіяним трояндами, наречена обрала для бенкету, а третю вона підібрала спеціально для танців, щоб було легко і зручно рухатися.

Ані Лорак зробила зі своєї весільної сукні покривало
Ані Лорак зробила зі своєї весільної сукні покривало

В одному зі своїх інтерв’ю після весілля Лорак зізналася, що з другого плаття з трояндами вона зробила покривало:

“Цей шлейф мені служить покривалом. Там трояндочки”.

Ані Лорак зробила зі своєї весільної сукні покривало
Ані Лорак зробила зі своєї весільної сукні покривало

А як склалося особисте життя Ані після розлучення з Муратом Налчаджиоглу, дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті