Ведучий “Зіркового шляху” Даніель Салем повідомив про майбутнє поповнення в сім’ї: забере малюка з дитбудинку

Знаменитий український телеведучий Данієль Салем вперше заговорив про майбутнє поповнення в його родині. Зірка збирається забрати дитину з дитбудинку.

Відомий український телеведучий Данієль Салем, не будучи етнічним українцем, проявляє неабиякий героїзм та патріотизм під час війни.

Як виглядає донька Даніеля Салема
Ведучий Зіркового шляху Даніель Салем повідомив про майбутнє поповнення в сім’ї

Чоловік відкрито заявив, що готовий воювати за Україну, а також нещодавно вразив повідомлення про те, що він забере дитину з дитбудинку. Варто відзначити, що знаменитості вже є одна донечка.

Ведучий “Зіркового шляху” Даніель Салем повідомив про майбутнє поповнення в сім’ї

На превеликий жаль, кількість сиріт в Україні з кожним днем страшенно зростає. Волонтери влаштовують для малят тимчасові прихистки і навіть звільняють приміщення для організації нових дитячих будинків, але питання стоїть досить гостро, і зірки відкрито говорять про те, що в українців після війни буде ще одне завдання: дати родину тим дітям, чиїх батьків забрали воєнні дії.

До знаменитостей, які вже відкрито говорять про те, що хочуть усиновити або удочерити дитину приєднався Даніель Салем.

В інтерв’ю програмі “Вечір з Україною” він повідомив про намір усиновити дитину та закликав підтримувати тих, хто наразі цього потребує.

“Я вирішив, що хочу вдочерити одну з дівчаток, яка втратила батьків повністю. Під війни це неможливо зробити, але можна стати опікуном. Після того, як все закінчиться, вона стане офіційно моєю донькою”, – запевнив Даніель.

Варто відзначити, що про неможливість установити на даний момент дитину говорив Юрій Горбунов, який раніше ділився бажанням стати батьком сироті. Немає сумнівів, що у телеведучого вийде дати сім’ю дівчинці, яка цього потребує.

Схожі статті