Як виглядає родина телеведучого Дмитра Карпачова: чому головний психолог країни приховує рідню від публіки

Дмитро Карпачов — один із головних психологів України. Однак власну родину він здебільшого приховує. Щоб побачити рідкісні кадри родини Карпачова — читайте далі.

Дмитро Карпачов увірвався в український шоу-бізнес разом із знаменити програмами від “СТБ” — “Кохана ми вбиваємо дітей”, “Один за всіх”, “Вагітна у 16” та іншими. Для багатьох телеглядачів Дмитро став одним із головних психологів України. Зараз окрім телебачення, він успішно продаж авторські книги з психології, проводить семінари та навчання.

Хоча Карпачов допоміг сотням сімей зберегти між собою теплі стосунки та буквально врятував родини, про своїх дітей та дружину він не любить говорити публічно.

Дмитро Карпачов
Дмитро Карпачов

Тривалий час Дмитра фанати підозрювали у романі з телепсихологинею Наталією Холоденко. Вона також тримала у таємниці своє особисте життя.

Та відомо, що насправді обраницю зірки СТБ звати Ірина. У заміжжі взяла прізвище обранця. Жінка захоплюється спортом та займалася тривалий час йогою. Втім зараз – це просто велике хобі, а у саморозвитку кохана Карпачова пішла далі та освоїла коучінг, працює з мисленням. Молодята познайомитися встигли у рідному Кіровограді, нині Кропивницькому. Перша зустріч сталася у 2007 і з того часу Ірина та Дмитро були нерозлучні. Навіть підкорювати столицю вирішили разом.

Спільних світлин не знайти, але у мережі припустили, як може виглядати обраниця ведучого:

Як виглядає дружина телепсихолога Дмитра Карпачова

У 2009 році пара офіційно стала чоловіком і дружиною. У грудні доля ощасливила цю родину небувало щедрим дарунком: народився синочок. Маленький, білявенький, наче янголик, карапуз отримав незвичайно красиве древнє ім’я – Святогор. Хлопчик нині зовсім виріс, але ще так потребує батьківської уваги й турботи.

Дмитро Карпачов з сином Святогором
Дмитро Карпачов з сином Святогором

Знаменитий татко не приховує, що всі свої блискучі навички у психології практикує з сином. Дружині намагається максимально допомагати. Вона хоч і взяла на себе основний обов’язок виховання дитини, все ж таки потребує відпочинку.

Схожі статті