Як виглядає син Олега Винника і його таємної дружини Таюне: у повелителя вовчиць підріс конкурент

Останні роки журналісти проявляли неабияку активність щодо особистого життя Олега Винника і дізналися, що співака є таємний син. Усі деталі в статті.

Декілька років тому українські журналісти завітали до рідного села Олега Винника. Завдяки цьому візиту їм вдалося поспілкуватися з колишніми односельчанами артиста, які в свою чергу розповіли цікаву інформацію представниками ЗМІ. А саме, виявляється, в Олега було весілля з бек-вокалісткою багато років тому. Після того як зіркова пара побралася, обидва вирішила перебратися з України до Європи. Подейкують, що там в них народився син.

Як виглядає син Олега Винника і його таємної дружини Таюне

Так, пліткують, що спадкоємець Олега Винника Юліан проживає у Німеччині. Там в артиста є власна квартира в Берліні, а також студія звукозапису. Дані про хлопця постійно з’являлися в пресі. Раніше він займався плаванням, а згодом потрапив на знімки папараці під час відпочинку з зірковим батьком та його концертним директором.

Як виглядає син Олега Винника і його таємної дружини Таюне

Втім, обличчя хлопця зблизька так і не вдалося сфотографувати. Тим паче, що він носив сонцезахисні окуляри та панамку. Але сучасні технології дозволяють нам приблизно зрозуміти, як будуть виглядати спадкоємці тієї чи іншої пари. Тож ми пропонуємо поглянути на приблизно зовнішність таємного сина Олега Винника і Таїсії.

Як виглядає син Олега Винника і його таємної дружини Таюне

Варто відзначити, що на обидвох кадрах хлопець виходить наче модель.

Як виглядає син Олега Винника і його таємної дружини Таюне

Однак, хлопець все одно здебільшого схожий на батька, ніж на матір. Все ж таке генетика більш складна річ, і можливо у реальності Юліан виглядає зовсім інакше.

Схожі статті