Тіна Кароль збирається усиновити малюка? Поп-діва вразила неочікуваним вчинком: “Чужих дітей не буває”

Відома українська співачка Тіна Кароль вперше за довгий час заговорила про дітей, але її діяльність була присвячена особливим діткам. Всі деталі в статті.

Відома українська співачка Тіна Кароль багато років тому дала життя своєму первістку Веніаміну. Через декілька років їй довелося попрощатися з коханим чоловіком Євгеном. Втрата близької людини стала серйозним ударом. З тих пір співачка замкнулася в собі і тривалий час нікого не впускала у своє серце.

Тіна Кароль вразила неочікуваним вчинком

Шанувальники артистки впевнені, що у її житті були чоловіки, але ці люди не удостоїлися честі бути з зіркою офіційно. Тіна не мала наміру представляти когось публіці, як свого обранця. Втім, зірка активно говорила про те, що мріє стати мамою ще раз. В особливості, Тіна дуже хотіла дівчинку.

Як виглядає 67-річний батько Тіни Кароль, який пішов добровольцем у тероборону
Тіна Кароль вразила неочікуваним вчинком

Це було-б великим подарунком для шанувальників артистки, але доля розпорядилася таким чином, що судячи з усього, Тіна утримається від ще одних пологів. Зараз знаменитості активно діліться планами стосовно того, як та коли можна усиновити дитину. Безліч зірок вже заявили, що будуть це робити, але Тіна зробила інше повідомлення.

Вона вшанувала пам’ять тих діток, які пішли з життя через війну. Це найболючіше питання для української спільноти, половина з якої навіть голосно говорити про це не може.

Співачка написала колискову, яка руками буде звучати саме для тих малюків, які назавжди заснули під час бойових дій.

Нагадуємо, що син Тіни Веніамін покинув школу у Великобританії заради того, щоб зустрічати співвітчизників у Польщі.

Схожі статті