Оля Полякова після зізнання у відсутності “контакту” з чоловіком Вадимом публічно зізналася у коханні не йому

Оля Полякова створила публікацію зі свіжими фотографіями. Співачка публічно зробила зізнання в коханні, чим схвилювала мережу. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Оля Полякова на початку війни евакуювалася разом з двома доньками до Європи. Прихисток їй надала блогерка Білоцерківська. Артистка намагається взяти активну участь у благочинних концертах, а також не припиняє інформаційно підтримувати співвітчизників.

Оля Полякова після зізнання у відсутності контакту з чоловіком Вадимом публічно зізналася у коханні не йому

Дочка Олі Полякової вперше зізналася у недузі
Молода дружина Віктора Павліка Катерина повертається в Україну

Знаходячись далеко від рідного дому та Батьківщини, артистка зіштовхнулася з рядом проблем, які їй були невідомі раніше. Зокрема, нещодавно вона зізналася Маші Єфросініній, що в них дуже давно не було з чоловіком Вадимом Буряковським “романтичних контактів”. Оля боїться, що цей фактор може погано вплинути на їхні стосунки, але сподівається, що вік Вадима візьме над ним вверх, і насправді він не надто потребує того, чого Полякова зараз йому надати не може.

Натомість нещодавно Оля зробила публічне зізнання в коханні. І не чоловіку, а рідному місту — Києву. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі фотографії, які були зроблені у Європі і присвятила багато ніжних слів місту, яке дало їй можливості будувати музичну кар’єру, виховувати доньок та влаштовувати своє життя, як вона того мріяла.

Варто відмітити, що Полякова вельми красномовно, адже такі ніжні та романтичні слова можна так само присвятити і коханому чоловіку.

Схожі статті