Лілія Ребрик показала в особистому блозі вагітний животик: дотерпіла до терміну, коли приховувати стало неможливо

Українська телеведуча Лілія Ребрик засвітила у своєму особистому блозі вагітний животик на останніх термінах. Що відомо про стан Лілії — читайте далі.

Лілія Ребрик зуміла не лише побудувати успішну кар’єру, а й створити міцну та дружню сім’ю. Разом зі своїм чоловіком Андрієм Диким вона виховує двох доньок — десятирічну Діану та чотирирічну Поліну. 

Пару Лілії та Андрія вважають зразковою серед колег, окрім того, це зіркове подружжя має сотні тисяч прихильників, які спостерігають за їхнім життям у соціальних мережах. Хоча на початку своїх відносин Ребрик і Дикий зіштовхнулися з чималою критикою.

Закохані познайомилися на проєкті “Танці з зірками”, де танцювали разом на паркеті. На той момент обоє були в стосунках, однак кохання один до одного перемогло. Зараз Андрій та Лілія разом понад 10 років і жодного разу вони не пожалкували про своє рішення.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий
Лілія Ребрик та Андрій Дикий

З часом у пари ставало все більше шанувальників, які зараз чекають на поповнення в родині — користувачі мережі “видивляються” вагітний животик Ребрик на кожному новому фото. І ось телеведуча дійсно показала округлений живіт у своєму особистому блозі. Однак він належав не їй, а Олесі Борсуковській — гримерці проєкту “Ранок з Україною”, яка готує до ефірів і Лілію Ребрик. Зараз Олеся чекає на малятко.

Лілія Ребрик показала вагітний живіт
Лілія Ребрик показала вагітний живіт

З колегою Лілія зустрілася під час походу в салон краси, обидві жінки вирішили зробити собі манікюр. 

“Життя завжди перемагає”, — написала теледіва біля фото з вагітною подругою.

Окрім того, Лілія зізналася, що це її перший манікюр від початку війни:

“Перший манікюр від початку війни. Як наче щось з іншого життя”, — додала ведуча.

Нагадаємо, що задля безпеки дітей Ребрик ще на початку березня виїхала до Чернівців, де проживають її батьки. 

Схожі статті