Слава Камінська з НеАнгелів дружить з новою коханкою колишнього чоловіка через силу: “Трохи некомфортно”

Знаменита українська співачка Слава Камінська вразила своїми відгуками в адресу нової обраниці її колишнього чоловіка Едгара Камінського. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Слава Камінська тривалий час спілкувалася з журналістами на тему її стосунків з колишнім чоловіком Едгаром. Артистка вважає, що головною проблемою їхніх взаєминах стала її неадекватна поведінка, і мовляв, саме тому вони розлучилися. Едгар же заявив, що покинув Славу через те, що та занадто захопилася пластичними операціями.

Через деякий час виконавиця зізналася, що відвідує психолога і навіть заявила, що імовірність їхнього воз’єднання з чоловіком досі існує. Фанати артистки навіть підозрювали пару у відновленому романі через численні фотографії з відпочинку, на яких вони поводилися, як подружжя.

Слава Камінська з НеАнгелів дружить з новою коханкою колишнього чоловіка через силу

Слава Камінська прокоментувала втечу її колишнього чоловіка Едгара з України
Слава Камінська з НеАнгелів дружить з новою коханкою колишнього чоловіка через силу

Однак, нещодавно Камінська дала ексклюзивне інтерв’ю, з якого стало відомо, що її екс-чоловік має іншу жінку, з якою їй довелося подружитися. Слава заявила, що обраниця Едгара — славна дівчина, але при цьому визнала, що почувається некомфортно у її компанії.

“Я ні з ким не лізу в конфлікти. Дуже хороша дівчинка, вона Лаурі косички заплітала. Все нормально, у мене немає ніяких претензій. Трохи некомфортно, такого віжуала у мене не було, але дівчинка хороша”, – заявила знаменитість.

Варто відзначити, що жінки провели декілька днів разом. Про це Камінська повідомила у ході розмови з журналістами програми “Життя відомих людей”.

Нагадуємо, що співачка була вимушена евакуюватися зі своїми дітьми до Нідерландів і знаходиться у Європі по сей день. Артистка знайшла прихисток у голландському селі, і вельми невдоволена життям, яке підготувала їй доля на 2022-й рік.

Схожі статті