Службові романи і штампи у паспорті: Тіна Кароль, Настя Каменських та інші співачки, які оженили на собі продюсера

Робота продюсера та співачки передбачає, що потрібно проводити разом чимало часу. Не дивно, що у деяких пар робочі відносини переростають у дещо більше. Саме про такі союзи читайте далі.

Настя Каменських і Потап

 Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Дует Потапа і Насті з’явився на українській естраді у 2006 році й відразу полонив серця мільйонів меломанів. На момент початку роботи обоє музикантів мали стосунки — Олексій був одружений, а Каменських зустрічалася з хлопцем. Як виявилося, колеги не відразу привітно ставилися один до одного. Навпаки, перші місяці роботи між ними панувала неприязнь. Чутки про роман між Потапом і Настею почали з’являтися ще у 2014 році — на той момент співачка була вже самотня. Тоді ж стало відомо про розлучення Потапа з Іриною Горовою. Однак офіційно про свої відносини закохані заявили лише у 2019 році — відразу з весілля.

Ірина Білик і Юрій Нікітін

Ірина Білик та Юрій Нікітін

Юрій Нікітін став першим продюсером і першим громадянським чоловіком Ірини Білик. Пара була разом 8 років, однак ці стосунки, як романтичні, так і робочі, закінчилися розставанням. Цікаво, що зараз Нікітін одружений з іншою своєю підопічною — співачкою Ольгою Горбачовою.

Тіна Кароль і Євген Огір

Тіна Кароль і Євген Огір
Тіна Кароль і Євген Огір

Тіна Кароль і Євген Огір зіграли яскраве весілля у 2008, тоді ж у них народився син Веніамін. Той період для співачки був не просто щасливим, а й успішним в плані кар’єри — саме з Огіром альбоми виконавиці ставали платиновими. Однак у 2013-му щастя різко обірвалося — продюсер пішов із життя після тривалої боротьби з онкологією.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Костянтин Меладзе стурбував близьких своїм моральним станом
Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва

Брежнєва починала працювати з Меладзе як учасниця його одного з найбільш успішних проєктів — ВІА Гра. Зараз не секрет, що довгі роки виконавиця була коханкою продюсера. Врешті-решт Костянтин покинув дружину і трьох дітей і зіграв таємне весілля з Брежнєвою в Італії.

Схожі статті