Колишній чоловік Юлі Зайки Богдан Юсипчук натякнув на поповнення і показав малюка: “Хто на цьому фото миліший?”

Відомий український актор і телеведучий Богдан Юсипчук, який встиг зіграти весілля з фіналісткою "Холостяка-11" Юлією Зайкою, натякнув на поповнення.

Богдана Юсипчука широка публіка знає як ведучого шоу “Життя відомих людей” на телеканалі 1+1. Крім того, своєю яскравою зовнішністю він неодноразово здобував титул найкрасивішого чоловіка, а влітку 2021 року герой статті схвилював численних фанаток несподіваними весільними фото з Юлією Бельченко, більш відомою як Юля Зайка з “Холостяка-11”.

Пара опинилася в центрі обговорень, адже до весілля вони не афішували стосунків. На опублікованих світлинах наречені виглядали надзвичайно гарними і щасливими, але користувачі мережі до останнього не вірили в щирість їхнього кохання.

Зрештою, прийнявши купу привітань, Юля і Богдан зізналися, що їхнє одруження було постановочним — вони рекламували нову локацію для свят і так доволі швидко стали одне для одного колишніми чоловіком та дружиною.

Богдан Юсипчук та Юля Зайка
Колишній чоловік Юлі Зайки Богдан Юсипчук натякнув на поповнення

Реакція шанувальників була очікуваною — “парочку” розкритикували. Пізніше Юсипчук зустрів своє справжнє кохання і навіть вивів обраницю в світ. Нею стала молода співачка Вероніка, з якою він позував перед камерами на допрем’єрному показі серіалу “Дикі”.

Молоді люди познайомилися завдяки спільній подрузі, але ніяких інших подробиць телеведучий не розкриває.

Колишній чоловік Юлі Зайки Богдан Юсипчук взяв на руки малюка

В Інстаграмі Богдана Юсипчука днями з’явилося чарівне фото з малюком-щеням на руках, якого він пригорнув поближче до себе і написав:

“Пупс”.

Коментатори не стримали емоцій:

  • “Прекрасне фото”;
  • “Рівень милоти зашкалює”;
  • “І от як визначити хто на цьому фото миліший?”;
  • “Вам пора мати дітей”.
Колишній чоловік Юлі Зайки Богдан Юсипчук натякнув на поповнення
Колишній чоловік Юлі Зайки Богдан Юсипчук натякнув на поповнення

Схожі статті