73-річна Алла Пугачова вбралася у кольори українського прапору та взяла Галкіна за руку: більше не боїться росії

Алла Пугачова та Максим Галкін не стали миритися з діями свого російського уряду. Зірки емігрували, але стали активно підтримувати Україну всіма силами.

Алла Пугачова. Ця яскрава артистка прославилася майже на весь світ. Її пісні враз ставали хітами, а сама харизма зірки причаровувала враз. Здавалося, що їй немає рівних на Батьківщині, а своїми досягненнями вона заробила непохитну репутацію. Втім, нові реалії життя за один день зробили її персоною нон грата на Батьківщині. Все через громадянську позицію Алли Борисівни та її коханого Максима Галкіна.

Якщо Примадонна ще не давала жодних висловлювань, то її обранець відверто засудив війну, а ще почав віддавати кошти з продажів квитків зі своїх концертів для допомоги знедоленим українцям. Звісно таке гумористу не пробачили у росії.

Цікаво, що Пугачова хоч і не висловлювалася відверто, але вже натякала на чиєму вона боці.

73-річна Алла Пугачова вбралася у кольори українського прапора

У 2014 році артистку помітили у Юрмалі у незвичайному одязі. Співачка вбралася у кольори українського прапору. Зірка не коментувала такого вибору наряду, але у мережі вже тоді ширилися чутки, що Алла Борисівна – за Україну.

Можливо в цьому і був сенс, адже 8 років тому росія нахабно загарбала український Крим та почала активні бої на Донбасі. Світ, затамувавши подих, спостерігав, як же буде вирішено ситуацію.

Нагадаємо, що Алла Пугачова та Максим Галкін одружилися у 2011 році. Весілля зібрало чимало знаменитостей. За два роки шлюбу у подружжя народилися діти, щоправда від сурогатної мами. Тим не менш, зірки дуже пишаються своїми двійнятами.

Схожі статті