Куди зник Олег Винник з дружиною Таюне: з’явилися припущення, де зараз повелитель вовчиць — в ТрО чи в Німеччині?

Повелитель вовчиць Олег Винник до війни в Україні завжди був в центрі подій, але з 24 лютого про нього і його дружину Таюне майже нічого не чути.

Олег Винник має один з найбільших фан-клубів серед українських артистів, а зв’язок зі своїми численними фанатами він завжди підтримував у соціальних мережах. На його сторінці в Інстаграмі з’являлися не лише анонси концертів, а й особисті фото, які завжди збирали безліч коментарів та відміток “Подобається”. Однак активність повелителя вовчиць зійшла на нуль з початком повномасштабної війни в Україні.

Поки колеги Олега по сцені закликали російських зірок не мовчати та привертали увагу усього світу до ситуації в країні, Винник кудись зник.

Куди зник Олег Винник зі своєю дружиною Таюне

В соцмережах з’явилися припущення, що Олег Винник втік з України в Німеччину, а разом з ним і Таюне. Саме там співак розпочинав свою творчу кар’єру і там, як подейкують, у нього з’явився син Юліан. Також є версія, що повелитель вовчиць пішов на службу в тероборону.

Олег Винник заспокоїв зграю своїх вовчиць та заговорив після довгого мовчання
Куди зник Олег Винник з дружиною Таюне

Але незалежно від того, куди саме зник Олег Винник, публіка обурена його мовчанням з приводу війни, адже, маючи чималу аудиторію, він міг би доєднатися до зіркових колег, які боронять інформаційний фронт.

Зауважимо, за віком виконавець хіта “Вовчиця” ще військовозобов’язаний, тож законно перетинати кордон України не може, за виключенням випадків виїзду на благодійні концерти для збору коштів на потреби ЗСУ.

Олег Винник вийшов на зв'язок без Таюне
Куди зник Олег Винник з дружиною Таюне

До речі, навіть Оля Полякова, з якою Винник нещодавно зняв кліп на дуетну пісню “Довгоноге щастя”, не знає, куди він зник, про що розповіла Маші Єфросініній.

Схожі статті