Олег Винник більше не повернеться до України? Повелитель вовчиць заявив вражаюче: “Не залишуся”

Знаменитий український співак Олег Винник схвилював мережу поведінкою та спричинив чутки про своє біженство. Де насправді знаходиться зірка?

З початку війни Олег Винник неприємно вразив своїх шанувальників. Поки зірки всіляко підтримують та демонструють свою солідарність фанатам, повелителя вовчиць наче “вітром здуло”. Користувачі мережі благають його у коментарях під публікаціями повернутися до аудиторії, сказати своє слово та розповісти, де він знаходиться.

Олег Винник заявив вражаюче

Олег Винник заявив вражаюче. Скріншот коментаря під публікацією бек-вокалістки

Усі заклики вийти з тіні Олег благополучно ігнорував, але у свято Пасхи зробив коротку заяву. Вражає, але чоловік привітав шанувальників та зробив декілька незначних ремарок. Поведінка повелителя вовчиць викликала лише агресію у його підписників, які майже впевнені у тому, що він покинув Україну. Адже це єдине логічне пояснення подібному затишшю.

Олег Винник заявив вражаюче. Скріншот коментарів під публікацією артиста

Варто відмітити, що навіть Оля Полякова та Маша Єфросиніна відзначили, що поняття не мають, що відбувається з Олегом. Натомість на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вже розігрується справжня драма.

Нагадуємо, що бек-вокалістка та таємна дружина Олега Таюне взяла з нього приклад і поводиться так само. Мережа впевнена у тому, що артист знаходиться разом з нею, тому їхня поведінка ідентична. Тим не менш, це не змушує жінку повернутися в інформаційне поле та пояснити, що відбувається.

Нагадуємо, що у Олега Винника заплановані концерти в Європі з вересня. Артист не скасував виступи, а отже зможе перетнути кордон України без особливих проблем.

Схожі статті