Неля Шовкопляс з “Сніданку з 1+1” та її чоловік більше не разом? Ведуча прозоро натякнула на розлучення з ним

Відома українська ведуча Неля Шовкопляс натякнула, що більше не перебуває в шлюбі зі своїм чоловіком. Всі деталі дізнайтеся в нашій студії.

Знаменита українська телеведуча Неля Шовкопляс неохоче обговорює з підписниками деталі свого особистого життя. Так, насправді зірка заміжня і виховує двох дітей. Хлопчиків Матвія та Тимофія вона час від часу показує аудиторії, а от її чоловік залишається для шанувальників телеведучої великою загадкою, адже майже не фігурує у її мікроблозі. Чоловік обрав не публічний образ життя, але нещодавно Неля зробила маленьку заяву, яку можна трактувати по-різному.

Неля Шовкопляс зі своїм чоловіком
Неля Шовкопляс прозоро натякнула на розлучення з чоловіком

Неля Шовкопляс прозоро натякнула на розлучення з чоловіком

Справа в тому, що зірка проходить через непростий період життя, як і більшість українців. Неля поскаржилася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона поскаржилася не поганий моральний стан після новин, які вона отримала з дому.

Неля Шовкопляс прозоро натякнула на розлучення з чоловіком

А після цього Неля заявила, що єдине, що допомагає їй рухатися далі — це її діти та коти, вочевидь забувши про чоловіка або навмисне його не згадавши.

Варто відзначити, що і слово “сьогодні” можна трактувати по-різному. Тобто надо кінця зрозуміло, чи Шовкопляс має на увазі конкретний день або ж сьогодення.

Тим не менш, якщо пара вже не разом, це пояснює поведінку Єгора Гордєєва, який нещодавно навіть дозволив собі поцілувати свою партнерку у прямому ефірі в голову. Сама ж Неля останнім часом взагалі не згадує свого чоловіка у своїх розповідях, через що складається враження, ніби його не існує.

Нагадуємо, що її чоловік працює в сфері IT.

Схожі статті