Як виглядають дружина та доньки Арсенія Яценюка: жінка, заради якої політик піднявся з самого дна на вершину

Арсеній Яценюк — вагома персона в українському політикумі. Він був Прем'єр-Міністром у непростий для країни час. Як виглядає родина політика — дивіться далі.

Арсеній Яценюк являється одним із найвідоміших Прем’єр-міністрів України. Він приступив до роботи в одним із найважчих для країни часів, тож мав вирішувати кризові питання швидко і чітко. Політична кар’єра Яценюка розпочалася ще за студентських років — майбутній Прем’єр з юних років цікавився економікою, банківською справою і політикою.

Кар’єра Арсенія Яценюка вийшла блискучою. Зараз він дещо відійшов від справ в уряді, однак продовжує бути одним із головних українських дипломатів. А ось особисте його життя вийшло набагато спокійнішим та стабільнішим. Свою єдину дружину Терезію він зустрів замолоду, у 1999 році пара зіграла весілля. Відомо, що обраниця політика не чотири роки старша за нього.

Арсеній Яценюк з дружиною в молодості
Арсеній Яценюк з дружиною в молодості

Згодом у закоханих народилися дві доньки — старша Христина та молодша Софія. Терезія не захотіла займатися політикою разом із чоловіком, натомість стала бізнес-леді. Також жінка встигає займатися домашнім господарством, а сам Арсенія обожнює звертатися до коханої за порадами.

Відомо, що з 2003 року сім’я екс-прем’єра мала двоповерховий особняк під Києвом. Журналісти з’ясували, що земельна ділянка мала площу 30 соток. По сусідству з помешканням Яценюка знаходилась резиденція колишнього президента Віктора януковича.

Арсеній Яценюк з доньками
Арсеній Яценюк з донькамм

Будучи вже дорослою людиною, прем’єр-міністр України прийняв рішення охреститися в греко-католицькій церкві, цим вибором політик надзвичайно пишається. При цьому Яценюк неодноразово ставав фігурантом скандалів щодо своєї національності. Багато політиків вважають, що Арсеній Петрович – єврей за національністю. Незважаючи на те, що подібну інформацію не було офіційно підтверджено, за підсумками 2009 року Яценюк був включений до збірки “50 відомих євреїв України”.

Схожі статті