Як виглядають шестеро дітей Андрія Доманського від різних жінок, серед яких затесалася і Лідія Таран (ФОТО)

Відомий український шоумен і телеведучий Андрій Доманський – один з найбагатодітніших татусів вітчизняного шоу-бізнесу, адже виховує шістьох дітей від трьох різних жінок.

Вперше батьком Доманський став у першому шлюбі. Його дружина Юлія подарувала чоловікові первістка – сина Василя. Пізніше в зірковій родині народилася донечка Лада. Жили вони вчотирьох в Одесі, допоки Андрій не почав активно розвивати кар’єру на телебаченні і розривався між домом та Києвом.

Перша дружина Андрія Доманського з його дітьми
Перша дружина Андрія Доманського з його дітьми

Це зрештою роз’єднало подружжя, і саме тоді на горизонті Доманського з’явилася Лідія Таран. Між колегами по цеху швидко зав’язалися стосунки. Молоді, амбітні й закохані ведучі стали найкрасивішою парою вітчизняного телебачення. Незабаром на світ з’явилася їхня спільна дитина – донька Василина.

Доросла донька Лідії Таран виросла копією батька Андрія Доманського
Доросла донька Лідії Таран виросла копією батька Андрія Доманського

Фанати чекали на зіркове весілля, однак його так і не відбулося – коли пристрасть вщухла і з’явилися непорозуміння, Андрій пішов від Лідії. Нове кохання шоумен зустрів невдовзі після розриву з Таран.

Марина Доманська – та сама жінка, з якою знаменитість отримав третій шанс на сімейне щастя. Вона ощасливила Доманського появою ще двох спадкоємиць – Кіри і Віри. Крім того, телеведучий став вітчимом для свого пасинка Артема – сина Марини від попередніх стосунків.

Андрій Доманський з дітьми, не вистачає тільки наймолодшої дочки Віри
Андрій Доманський з дітьми, не вистачає тільки наймолодшої дочки Віри
Андрій Доманський з наймолодшою дочкою Вірою
Андрій Доманський з наймолодшою дочкою Вірою

З роллю багатодітного батька Андрій порається непогано. За можливості він намагається частіше збиратися з усіма своїми дітьми, тримає зв’язок з кожним і завжди готовий прийти на допомогу в будь-який момент. Також Доманський матеріально підтримує колишніх дружин забезпечувати спільних нащадків.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.