Скільки насправді дітей має головний голос країни та кого роками приховував Віктор Павлік від фанатів?

Віктор Павлік завжди у центрі уваги. Імпозантний чоловік особливою популярністю користувався у жінок. Особисте життя співака має дуже цікаві сторінки.

Віктор Павлік. Герой цього матеріалу став улюбленцем багатьох українців. Проте, своє серце подарував чоловік лише коханій Катерині Репяховій. Щоправда, до одруження зі своєю концертною директоркою, він вже мав кілька шлюбів.

Найвідоміший – з Ларисою Созаєвою. З нею він прожив у парі найдовше. Це вона подарувала йому чудового сина Павла, який, на жаль, пішов у небуття через хворобу. Артист і досі дуже сильно сумує за хлопцем. Як виявилося, Паша був третьою дитиною Віктора.

Віктор Павлік та його син Павло
Віктор Павлік та його син Павло

Тривалий час “середньою” у родині була Христина. Це дочка Павліка, яка надає перевагу непублічному життю. У дівчини є власна родина і навіть власна дитина. Тож співак вже й встиг стати дідусем. Була у мережі інформація про те, що Христина мешкає на заході України.

Віктор Павлік з донькою Христиною

А ось медійну впізнаваність та славу отримав старший син Віктора – Олександр. Він, як і татко, захоплюється музикою, може похизуватися співочим талантом. Також Сашко обожнює спорт та навіть має звання майстра. Обожнює бокс, футбол.

Віктор Павлік зі старшим сином Олександром
Віктор Павлік зі старшим сином Олександром

Найменшим синочком став Михайлик. Хлопчика народила саме Катя Репяхова у 2021 році. Скоро дитинка буде святкувати свій перший День народження. Карапуз дуже кмітливий та вже має навіть своїх фанатів у мережі. Від мами від успадкував розкішний блонд, а від тата – бездонні карі оченята.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова з сином Михайликом

Співак дуже опікується молодшеньким сином та робить все можливе, аби у нього було щасливе дитинство.

Нагадаємо, що з Катєю Репяховою артист взяв шлюб у 2020 році.

Схожі статті