“З тих пір, як він з’явився на світ, я завжди поруч з ним”: Лобода вперше показала свою особливу дитину

Відома українська співачка Світлана Лобода вразила шанувальників відвертістю та розповіла про особливу дитину у своїй сім'ї – це хлопчик і вона ласкаво називає його Андрюшею.

Не секрет, що у Світлани Лободи є дві доньки, яких вона щосили оберігає від публічності та намагається забезпечити їм щасливе дитинство, приховане від настирливих камер папараці. Свою старшу спадкоємицю Євангеліну артистка народила у 2011 році від хореографа Андрія Царя, а молодшу Тільду – у 2018-му. Особистість її батька зіркова мама не розсекречує та навіть не показує на фото обличчя дитини.

Але цього разу Світлана зробила великий виняток і вразила шанувальників відвертістю – виявилося, що в артистки є хрещений син Андрій, який є особливою дитиною. Про це стало відомо з публікації Лободи в Інстаграмі.

Світлана Лобода вперше показала свою особливу дитину
Світлана Лобода вперше показала свою особливу дитину

Так, знаменитість зізналася, що завжди мріяла про велику сім’ю:

“Моє життя стало абсолютно іншим з моменту появи в ньому моїх дівчат Єви і Тільди. Я рідко розповідаю про свою родину, але я шалено до неї прив’язана. Мій улюблений похресник Андрюша – особлива дитина, і з тих пір, як він з’явився на світ, я завжди поруч з ним”.

Схоже, Світлана бере активну участь у житті хрещеного сина і допомагає йому відчувати себе більш впевнено у цьому нещадному оточенні. Основною думкою Лободи у цій розповіді було те, що кожен сьогодні має зробити все для того, щоб наші діти росли у світі, де немає місця ненависті.

Світлана Лобода з обома доньками – Тільдою і Євою
Світлана Лобода вперше показала свою особливу дитину

До речі, на опублікованому відео співачка говорить українською, що не залишилося не поміченим у коментарях – зірку засипали компліментами про те, яка гарна у неї вимова, з чим важко сперечатися.

Схожі статті