Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, як її підставила колега: показала “сором” зірки на всю країну

Відома українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як її підставила її колега в студії. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська ведуча новин Наталія Островська проявила себе, як справжній професіонал з самого початку її роботи в ТСН. Коли розпочалася війна, зірка, не дивлячись на страх, залишилася в Києві, щоб виконувати свою роботу, довівши, що журналістика — це її призвання.

Нова зірка ТСН Наталія Островська вперше показала батьків
Наталія Островська розповіла, як її підставила колега

Наталія Островська розповіла, як її підставила колега

З Наталією майже не стається конфузів, вона швидко та гнучко сприймає будь-яку інформацію, тощо. Втім, за допомоги іншої людини нещодавно Наталія потрапила у трохи незручну ситуацію. Так, зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відеоролик, на яку Наталія позує та працює на камеру, думаючи, що її фотографують.

Наталія Островська розповіла, як її підставила колега. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Таким чином її змусила думати член команди Марина. Наталі поскаржилася, що жінка її “підставила”.

Вврто відзначити, що зірка як завжди виглядає неймовірно. Наталія вийшла в ефір в яскраво-жовтому блейзер та чорній майці. Свіжого вигляду Островській додав денний макіяж.

Наталія Островська вже тиждень не може зв'язатися з сім'єю
Наталія Островська розповіла, як її підставила колега

Нагадуємо, що не так давно Наталія зізнавалася про те, що всерйоз задумувалася покинути столицю та евакуюватися. Однак через деякий час вона взяла себе до рук та приїхала до студії, де в ній була необхідність. Увесь цей час телеведуча знаходилася в прямому в ефірі, а її робочі години значно збільшилися. Не так давно зірка стала працювати і вночі, адже знімається у “Нічній варті”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.