Тіна Кароль мстила Христині Соловій на “Голосі країни”? За що поп-діва могла вз’їстися на підопічну Вакарчука?

Христина Соловій стала однією з найбільш колоритних учасниць проєкту "Голос країни". Юна артистка вразила всіх народною лемківською піснею. Проте, оцінили талант дівчини, схоже, не всі тренери.

Христина Соловій. Ця тендітна зірка дуже добре зарекомендувала себе, як учасниця “Голосу країни”. Вона вразила не лише силою голосу, а й власною історією. Артистка виступала на відборі з лемківською піснею, яку її рідні передавали з вуст у вуста. Юна співачка добре знає історію свого краю.

Христина Соловій на проєкті “Голос країни”. Кадр взято з телепередачі.

Та виступ не обійшовся без колізій. Христина ще до того, як вийти на сцену “Голосу” публічно заявила, що хоче співпрацювати лише з україномовним тренером. Дівчина розповіла, що відмовиться від участі, якщо її обере, наприклад, Олександр Пономарьов. Вся команда проєкту зрозуміла, що у цієї учасниці характер з перцем.

Відомо, що під роздачу від Христини потрапив не лише Пономарьов, а й Тіна Кароль. Молодій співачці не подобалося, що поп-діва виконує композиції російською.

І ось, у популярній мережі, Тиктоці, спивло відео, де на вирішальному змаганні Тіна різко критикує артистку, не лишаючи їй шансів перед суперником. Артистка прямо говорить, що їй не сподобалося виконання композиції від Соловій. По емоціях видно, що Кароль відчуває роздратування. Своєю чергою по обличчю Христини зрозуміло, що вона дуже перелякалася та несамовито нервується.

Тіна Кароль мстила Христині Соловій?

До речі, фіналісткою юна співачка так і не стала. Проте, це не завадило їй побудувати добру кар’єру.

Нагадаємо, що Христина Соловій була учасницею “Голосу країни” у 2013 році. Згодом вона почала сольну кар’єру, в якій їй дуже допоміг наставник Святослав Вакарчук.

Схожі статті